Bastanis HEARTBEAT interlink

Dankzij de HEARTBEAT interlink is het mogelijk de superlatieve kwaliteiten van duurdere inerlinks te evenaren. Hiervoor heeft de interlink de best mogelijke Bastanis interne filterelementen. Deze filterelementen zijn speciaal voor deze interlink vervaardigd.

Bastanis HEARTBEAT HIGH interlink

 De Bastanis HEARTBEAT HIGH is een doorontwikkeling van de standaard HEARBEAT interlink. De HIGH heeft een speciaal ontwikkeld procedee ondergaan. Dit procedee staat garant voor een significante verbetering, beter dan menig andere interlink. Deze interlink moet u echt een keer gehoord hebben!

De Bastanis interlinks worden met de hand vervaardigd. We bieden de mogelijkheid de HEARTBEAT en HEARTBEAT HIGHinterlink gedurende 2 jaar aan ons te retourneren!

„… There's no question that the Bastanis cabling synergizes well with Bastanis loudspeakers… „

(Enjoythemusic.com, September 2007 / Clive Meakins)

Bastanis EPILOG luidsprekerkabel

 Bastanis EPILOG luidsprekerkabels combineren de constructieprincipes van ronde en platte kabels. Dit vertaalt zich naar een toename in snelheid, ruimtelijke afbeelding en gedetailleerdheid van hoge frequenties.

Bastanis EPILOG luidsprekerkabels zijn in het bijzonder ontworpen voor gevoelige audioketens. Ze staan garant voor een uitgewogen geluidsbeeld gecombineerd met een drukvol laag.

De Bastanis EPILOG luidsprekerkabels worden met de hand vervaardigd.

Bastanis DIY luidsprekerkabel

 De Bastanis DIY luidsprekerkabel biedt een neutraal en homogeen geluid, ideaal voor hoog rendement luidsprekers. De luidsprekerkabel kenmerkt zich verder door zijn hoge mate van gedetailleerd en een warm midden. Deze luidsprekerkabel speelt in een hogere divisie dan men op basis van de prijs zou vermoeden.

Kenmerken: PTTE isolatie, de strengen zijn gemaakt van zwaar verzilverd koper volgens speciale geometrie. Deze kabel is ook uitermate geschikt als interne bekabeling van luidsprekers. De interne bekabeling van alle Bastanis luidsprekers zijn voorzien van deze luidsprekerkabel.

De Bastanis DIY luidsprekerkabel is 1-aderig, let hierop bij het plaatsen van een bestelling!

Bastanis DIY Power cord

 Een goed powe rcord kan van grote invloed zijn op het geluid. Veel audiofielen zijn hier nog niet van bewust en gebruiken vaak nog de standaard power cords die door de fabrikant worden meegeleverd. De standaard power cords kenmerken zich door een gesluierd geluid, of daaraan tegengesteld, een te sterk hoog met achtergesteld midden. De Bastanis power cord biedt een uitstekend en betaalbaar alternatief voor uw audio installatie.

Let op: met 220V werken is gevaarlijk, zorg ervoor dat u kundig bent en uw power cord (netsnoer) volgens de richtlijnen van uw land monteert. Schakel bij twijfel een erkend specialist in. Live Fidelity en Bastanis zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgen van verkeerde montage en/of het niet volgen van de richtlijnen in uw land.

Review

6moons, Speaker cables by Acoustic System, Acoustic Revive, Bastanis, Prana Wire, TelWire, maart 2009

"..In the end, I found the combination of the Bastanis power cord, interconnect and speaker cables to be most to my liking.."