Het Rack of Silence is een “State of the Art” audiotafel, voor diegenen die alleen het beste willen. Dit audio rack gaat nog een stap verder dan het Radius rack. Bij het uitpakken van het rack valt meteen de hoogwaardige kwaliteit op van de gebruikte materialen. Nadat de audio componenten hun plek op het rack hebben gevonden en de eerste muzieknoten spelen, is er geen weg meer terug. Dit is een forse stap vooruit in de weergave van audio.

Door zijn modulaire opzet kan dit hifi meubel aan iedere installatie worden aangepast. Het systeem bestaat uit dikke, aluminium, profielpoten welke leverbaar zijn in 30, 60 en 90cm hoogte. Hiertussen worden houten frames gehangen waar de apparatuur op wordt geplaatst.

De frames zijn leverbaar in twee uitvoeringen: voor maximaal 40kg en voor maximaal 125kg. In ieder rack moet minimaal een zwaar frame worden opgenomen en bij het 90cm rack worden twee zware frames aanbevolen.

Er zijn twee uitvoeringen: zwart en kersenhout. Dit geldt voor de bovenkappen op de poten, de frames en de “Feet of Silence” schotels. Afmetingen: Rack breedte 70cm, extra module breed 61cm. Rack diepte 53cm.Maximale breedte apparatuur 53cm.