Audio Lyric TI60 2

De Bastanis hoorn luidsprekers, zoals bij. de MATTERHORN en WILDHORN en de Bastanis open baffles staan garant voor een perfecte reproductie en emotionele beleving  van muziek.

Bastanis biedt DIY'ers de unieke mogelijkheid haar luidsprekers zelf te bouwen. De zelfbouw van de luidspreker is eenvoudig te doen. Daarnaast is de montage van de electronica plug & play. Er zijn diverse DIY speaker configuraties mogelijk, voor meer informatie, zie de Bastanis prijslijst of neem contact op voor de bouwtekening.

Audio Creative - Marco Brouwer

Een commerciële luidspreker die ook als zelfbouwpakket leverbaar is, kom ik niet zo vaak tegen. Als hij dan ook nog eens zo goed klinkt als deze Bastanis Matterhorn, ben ik verkocht.

...

Het mooie van dit luidsprekerconcept is, dat Robert Bastanis de luidsprekers ook aanbied als luidsprekerkit. Voor minder dan 1/3 van de kant en klaar prijs, koop je bij Bastanis alle onderdelen om deze luidspreker zelf te bouwen. Als je de tekeningen ziet van de constructie van deze kast, moet het geen probleem zijn om, met een beetje klusvaardigheid, een paar fraaie kasten zelf in elkaar klussen. Er zijn eigenlijk geen lastige heuvels te nemen, mits je een beetje handig bent met de cirkelzaag en eventueel een freesmachine. Ook het elektrische gedeelte van de filteropbouw is kinderlijk eenvoudig en kan door iedereen, die een klein beetje kan solderen, worden gedaan.

...

Waar ik ook heel blij van wordt is dat ook aan de zelfbouwer is gedacht. Voor een zeer redelijke prijs bouw je, geheel naar eigen smaak, een set van deze prachtige hoornluidsprekers.