Sonnet Audio - Morpheus R2R DAC

morheus zwart front

De Sonnet Morpheus R2R DAC en nu ook de Hermes streamer zijn nu bij ons te beluisteren.

Package deal - Morpheus + Hermes: €4700 €4490

Cees Ruijtenberg gaat met de Sonnet Morpheus en bijbehorende Hermes streamer daar verder waar de producten van Metrum Acoustics ophouden. De doorontwikkeling van de Metrum producten vertaalt zich naar een hoger kwaliteitsniveau voor een scherpe prijs! Cees toont aan dat er nog heel veel meer muziek uit het R2R DAC concept te behalen valt.

Klik hier voor mijn Eerste indrukken van de Sonnet Audio Morpheus.

bluemoonaward

"De Sonnet Morpheus geeft je meer gewicht, body, klankrijkdom en een natuurlijker gevoel van opgenomen ruimte. Om het nog duidelijker te zeggen, het vult de muziek aan. Deze nieuwe lijn van DAC's waarvan de Morpheus de eerste is, presenteert zelfs de meest complexe muziek op een natuurlijke, uitnodigende manier met iedere nuance nog intact. Er is geen kunstmatig randje, geen gevoel van platte, uitgesneden beelden, eigenlijk geen digitale randverschijnselen. Bij sommige ontwerpen kan dit gepaard gaan met een ietwat donker en modderig geluid. Maar dat is absoluut niet het geval met de nieuwe Sonnet-serie. Het laat je toe om diep in de opname en de kwaliteit ervan te horen. Dit is een beetje een goed nieuws/slecht nieuws show in die zin dat je echt zult horen wat er werkelijk aan de hand is met de muziek door de nieuwe Sonnet-serie."


Bastanis Matterhorn MKII - Dipole op de XFi 2019

Matterhron dipole 1

Ongekende dynamiek en een muziekale live ervaring, daar gaan we op de XFi 2019 dit jaar weer voor zorgen met de introductie van de nieuwe Bastanis Matterhorn MKII Dipole. Deze Matterhorn staat met zijn twee 15" breedbanders per speaker hiervoor garant. Naast deze geweldenaar zijn ook Club-27 luidsprekers, Silvercore versterkers en draaitafels van STST present. Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom in het weekend van 28 en 29 september in het Koningshof te Veldhoven, kamer 34!

xfi 2019

 


Live Fidelity op bezoek bij Silvercore

Mancave

Met een set Bastanis Sagarmatha Solo open baffles als bagage reisden we af naar Christof Kraus van Silvercore. In een prachtig authentiek pand in Leipzig heeft Silvercore op de onderste verdieping haar showroom. Of zoals Christof het noemt, z'n "Mans Cave". Christof test zijn producten op diverse hoornsystemen waaronder op een groot Silbatone/G.I.P. hoornsysteem. De grote ruimte leent zich uitstekend voor een dergelijke front loaded hoorns. Onder het genot van een drankje hebben we met veel plezier naar deze prachtige hoorns geluisterd. Na een tijdje brak dan het spannende moment aan, de Bastanis Sagarmatha's werden aangesloten. Versterking was natuurlijk van Silvercore, de Linestage voorversterker en de Silvercore Audimax eindversterkers met de bijzonder fraaie Eimac 304TL eindbuis. Lang verhaal verkort, de Sagarmatha's speelden de sterren van de hemel. Ruimtelijker en transparanter dan de hoorns maar met vergelijkbare dynamiek. Ook Christof was onder de indruk en heeft besloten de Bastanis luidsprekers aan zijn assortiment toe te voegen.

 


6Moons Blue Moon Award - Club-27 JIMI

6Moons Blue Moon Award Club-27 JIMI open baffles

 

In samenwerking met een van de beste audio engineers Robert Bastani heeft Live Fidelity meegewerkt aan de ontwikkeling van de Club-27 luidsprekers. Wij zijn dan ook trots met de recent verworven 6Moons Blue Moon Award voor de Club-27 Jimi open baffles.

 
Ben je gek van muziek?

Mijn naam is Armin Bos en mijn passie is muziek. Met mijn bedrijf LIVE FIDELITY presenteer ik u een selectie aan audio producten. Deze producten zijn ontworpen met maar één doel, nl. het kunnen overbrengen van de emotie van muziek op u, de luisteraar.

Live Fidelity heeft haar deuren geopend in oktober 2012,  in Utrecht. Sindsdien reis ik met vele klanten door een prachtig en eneverend hifi-landschap en doe ik samen met muziekliefhebbers veel nieuwe ervaringen op. Deze deel ik graag met u. U bent dan ook van harte welkom eens te komen luisteren. Neem eens contact op en ik laat u graag horen hoe u uw muziek ook kunt beleven.

Armin Bos