Allnic Audio bij Live Fidelity

Allnic news

Met ingang van 2019 voegt Live Fidelity het Zuid-Koreaanse merk Allnic Audio aan haar assortiment toe. De Allnic L-10000 OTL/OCL voorversterker met de PX25 monoblokken zijn een wonderschone combinatie met de Bastanis Sagarmatha DUO luidsprekers. De Allnic L-10000 voorversterker is een van de 6Moons standouts of 2018.

Naast Allnic Audio heeft Live Fidelity nu ook het Amerikaanse merk Exogal aan zijn assortiment toegevoegd. Haar Comet dac is van een bijzonder hoog niveau.

 


Live Fidelity op bezoek bij Silvercore

Mancave

Met een set Bastanis Sagarmatha Solo open baffles als bagage reisden we af naar Christof Kraus van Silvercore. In een prachtig authentiek pand in Leipzig heeft Silvercore op de onderste verdieping haar showroom. Of zoals Christof het noemt, z'n "Mans Cave". Christof test zijn producten op diverse hoornsystemen waaronder op een groot Silbatone/G.I.P. hoornsysteem. De grote ruimte leent zich uitstekend voor een dergelijke front loaded hoorns. Onder het genot van een drankje hebben we met veel plezier naar deze prachtige hoorns geluisterd. Na een tijdje brak dan het spannende moment aan, de Bastanis Sagarmatha's werden aangesloten. Versterking was natuurlijk van Silvercore, de Linestage voorversterker en de Silvercore Audimax eindversterkers met de bijzonder fraaie Eimac 304TL eindbuis. Lang verhaal verkort, de Sagarmatha's speelden de sterren van de hemel. Ruimtelijker en transparanter dan de hoorns maar met vergelijkbare dynamiek. Ook Christof was onder de indruk en heeft besloten de Bastanis luidsprekers aan zijn assortiment toe te voegen.

 


6Moons Blue Moon Award - Club-27 JIMI

6Moons Blue Moon Award Club-27 JIMI open baffles

 

In samenwerking met een van de beste audio engineers Robert Bastani heeft Live Fidelity meegewerkt aan de ontwikkeling van de Club-27 luidsprekers. Wij zijn dan ook trots met de recent verworven 6Moons Blue Moon Award voor de Club-27 Jimi open baffles.

 
Ben je gek van muziek?

Mijn naam is Armin Bos en mijn passie is muziek. Met mijn bedrijf LIVE FIDELITY presenteer ik u een selectie aan audio producten. Deze producten zijn ontworpen met maar één doel, nl. het kunnen overbrengen van de emotie van muziek op u, de luisteraar.

Live Fidelity heeft haar deuren geopend in oktober 2012,  in Utrecht. Sindsdien reis ik met vele klanten door een prachtig en eneverend hifi-landschap en doe ik samen met muziekliefhebbers veel nieuwe ervaringen op. Deze deel ik graag met u. U bent dan ook van harte welkom eens te komen luisteren. Neem eens contact op en ik laat u graag horen hoe u uw muziek ook kunt beleven.

Armin Bos


 

Bastanis

Bastanis

Hoog rendement luidsprekers, SE buizenversterkers, interlinks, netsnoeren en luidsprekerkabels

SILVERCORE

 Silvercore

SE Buizen voor- en eindversterkers, TVC, Step Up trafo's, interlinks, netsnoeren en luidsprekerkabels

Zugspitz

Open baffles, hoornluidsprekers, SE buizenversterkers, draaitafels

Metrum Acoustics

 

Metrum Acoustics

D/A converters, hoofdtelefoonversterker

 m way logo

M-WAY

interlinks, luidsprekerkabels, netsnoeren, stekkerblokken

Logo AllNic 
AllNic
SE, PP en phono buizenversterkers

Club27 logoClub-27

Hoogrendement luidsprekers

Solid Tech

Solid Tech

Hifi meubels en isolators 

Real Stereo